Obsidian Conflict Bugtracker

View Issue Details Jump to Notes ] Wiki ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000052Obsidian Conflict(No Category)public23.12.2010 18:3602.10.2012 12:57
ReporterW0rf0x 
Assigned Toneico 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityhave not tried
StatusassignedResolutionopen 
ProjectionnoneETAnone 
PlatformOSOS Version
Product Version0.1.3.5Product Build 
Target Version0.1.3.6Fixed in Version 
Summary0000052: Viewmodel fire animations not playing properly
DescriptionUsually when spawning the first time on a server/map, weapon's fire (or "kickback") animations don't play properly after first shot when firing multiple shots in a row.

Instead of the usual "back-snapping" each shot, the animations kinda try to "blend" together smoothly which will look very bad as if the weapon had no fire animation at all, especially in the case of automatic weapons, but even the crowbar can be affected by this.

It will fix itself by dropping all weapons and picking them up again, or (i think, not too sure) by dying and respawning.
Steps To ReproduceI haven't looked deeper into it yet, all i know is that it tends to happen when joining a server and spawning for the first time, same for first spawn after mapchange.

starship troopers seems to be a good map to replicate this since it happens there pretty much always if i remember right.
TagsNo tags attached.
Attached Files

- Relationships

-  Notes
User avatar (0000245)
W0rf0x (manager)
02.10.2012 12:57

Recorded a video of this http://www.youtube.com/watch?v=MeS7CQE-arY [^]
First half of it shows the bug until i respawn, normally the crowbar is affected by this too, but because i dropped and picked it up again before i started recording, it is no longer affected and plays animations like it should.


Copyright © 2000 - 2018 MantisBT Team
Time: 0.0739 seconds.
memory usage: 8,325 KB
Powered by Mantis Bugtracker