Obsidian Conflict Bugtracker

View Issue Details Jump to Notes ] Wiki ] Print ]
IDProjectCategoryView StatusDate SubmittedLast Update
0000080Obsidian Conflict[All Projects] Bug-Reportpublic13.07.2011 09:3820.12.2011 14:36
ReporterMaestro Fenix 
Assigned ToTESLA-X4 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusresolvedResolutionfixed 
Projectionminor fixETAnone 
PlatformOSOS Version
Product Version0.1.3.5Product Build 
Target Version0.1.3.6Fixed in Version0.1.3.6 
Summary0000080: "Fire underwater" option doesnt work for the scripted weapons
Description"FireUnderWater1" command in the weapon scripts doesnt work. It fires the weapon (display the animation and sound), but the bullet (or the other type of ammo)isnt fired (no damage, no bullet decal if you fire against a wall). The worst of all is that consume ammo.

No idea if "FireUnderWater2" (used in secondary fire) works.
Steps To ReproducePick a custom weapon with that option activated.

Go inside the water.

Fire.
TagsNo tags attached.
Attached Files

- Relationships

-  Notes
User avatar (0000104)
TESLA-X4 (developer)
13.07.2011 11:20
edited on: 13.07.2011 16:24

Interesting... I'll investigate this when I get home.

Edit:
Well, 'FireUnderWater1' works for me (test it out with the custom_deagle), though not perfectly - empty round clicks are played instead of actual gunshots, so there's definitely room for improvement.
'FireUnderWater2' fails entirely, on the other hand (at least, when I tried launching nades).



Copyright © 2000 - 2018 MantisBT Team
Time: 0.0595 seconds.
memory usage: 8,326 KB
Powered by Mantis Bugtracker